Нов кopиcник на lycamobile? Придружете ни се денес

Нарачајте бесплатна СИМ

 
Придружете ни се Зборувај најевтино
 
Активирај ја твојата
СИМ картичка
Започни да ги користиш
нашите услуги веднаш
 
Надополни Надополни онлајн
 
Мојот Lycamobile Лесно надополнување
 
Евтини меѓународни повици

Од

 Македонија
До

Lycamobile пакети
 •  
  749 ден 384ден
  /30 дена
  Lyca Maxi
  • НеограничениНационални минути
  • НеограничениНационални СМС
  • 3 GB 8 GBНационален Интернет
 • 79ден
  /7 дена
  Weekly 79
  • НеограничениLyca кон Lyca минути во Македонија
  • НеограничениLyca кон Lyca СМС пораки во Македонија
  • 1 GBНационален Интернет
 • 99ден
  /7 дена
  Weekly 99
  • 50Национални минути
  • 50Национални СМС
  • 100 MBНационален Интернет
 •  
  399 ден 199ден
  /30 дена
  Lyca Mini
  • 100Национални минути
  • 20 100Национални СМС
  • 500 MB 3 GBНационален Интернет
 •  
  499 MKD 249MKD
  /30 дена
  LYCA MINI Plus
  • 100Национални минути
  • 100Национални СМС
  • 1 GB 5 GBНационален Интернет
 •  
  699 MKD 299MKD
  /30 дена
  Lyca Midi
  • 100 200Национални минути
  • 50 200Национални СМС
  • 2 GB 6 GBНационален Интернет
 •  
  1299 MKD 524MKD
  /30 дена
  Lyca Mega
  • НеограничениНационални СМС
  • 6 GB 10 GBНационален Интернет
 
Како да се придружиш кон Lycamobile
Придружете ни се
Дознај повеќе
Регистрирајте
ја вашата картичка
Дознај повеќе
Најави се и надополни
Дознај повеќе
 
Call the world for Less

 
Already a retailer?More information
 
Нови специjални понуди
Регистрираj се сега за ексклузивни понуди, вип карти и повеќе
Најдете ја најблиската продавница  
Внесете го поштенскиот број на областа што сакате да ја пребарате.
километри
 
СИМ Надополни Директно надополнување Изберете го типот на продавница што го барате
 
Внесете го знакот во полето за текст како што е покажано на сликата
 
Внесете ги знаците како што е покажано на сликата за да го комплетирате вашето барање
 

Live Broadcast - Live Audio Broadcast of PSL T20

Please fill in the form below to get your FREE live stream  
PSL Banner

* This is a mandatory field

New User:

Returning user: