• Coming Soon
    Онлајн плаќањето станува поедоставно!
    Наскоро – Побрз начин за онлајн надополнување

Во моментов го ажурираме нашиот систем и опциите за плаќање, за Вашиот процес за надоплнување да биде поедноставен.

    Онлајн надополнувањето ќе биде достапно наскоро, со што ќе Ви се овозможи да го надополните Вашиот сегашен пакет или да купите нов без да се најавите на Вашиот Lycamobile профил. За да ја користите опцијата за „брзо надополнување„ се што Ви е потребно е телефонскиот број и Вашата емаил адреса, заедно со износот за надополнување и пакетот.

Постојано работиме за да ги подобриме нашите услуги и се надеваме дека ова ќе биде еден од многуте идни достигнувања за да го направиме вашето искуство со Lycamobile побрзо и поедноставно.

Live Broadcast - Live Audio Broadcast of PSL T20

Please fill in the form below to get your FREE live stream  
PSL Banner

* This is a mandatory field

New User:

Returning user: