*Австрија, Белгија, Данска, Франција, Германија, Ирска, Италија, Холандија, Норвешка, Полска, Португалија, Романија, Шпанија, Шведска, Швајцарија, Велика Британија

 
 cheap calls to Australia Австралија
 cheap calls to Austria Австрија
 cheap calls to Ireland Ирска
 cheap calls to Italy Италија
 cheap calls to Poland Полска
 cheap calls to United States Соединети Држави
 cheap calls to Belgium Белгија
 cheap calls to Denmark Данска
 cheap calls to France Франција
 cheap calls to Germany Германија
 cheap calls to Netherlands Холандија
 cheap calls to Norway Норвешка
 cheap calls to Portugal  Португалија 
 cheap calls to Romania Романија
 cheap calls to Spain  Шпанија 
 cheap calls to Sweden Шведска
 cheap calls to Switzerland Швајцарија
 cheap calls to Tunisia Тунис
 cheap calls to United Kingdom Обединето Кралство
 cheap calls to Hong Kong Хонг Конг

Правила и одредби:

Неограничени БЕСПЛАТНИ повици кон Lycamobile во Европа, САД, Австралија и Тунис со секое надополнување валидно до 31-ви Март 2017. Сите неискористени БЕСПЛАТНИ минути ќе истечат на 31-ви Март 2017. Понудата може да биде продолжена. За промени на понудата ќе има известување на веб страната. По БЕСПЛАТНИТЕ минути, повиците ќе бидат наплатени по стандардни цени за повици кон мобилни броеви.

Нов корисник на Lycamobile? Нарачај бесплатна СИМ картичка
Дали сте регистрирани во Lycamobile?

 

Live Broadcast - Live Audio Broadcast of PSL T20

Please fill in the form below to get your FREE live stream  
PSL Banner

* This is a mandatory field

New User:

Returning user: