Нашата најдобра понуда за припејд национални повици, СМС и интернет
 •  
  399 ден 199ден
  /30 дена
  Lyca Mini
  • 100Национални минути
  • 20 100Национални СМС
  • 500 MB 3 GBНационален Интернет
 •  
  699 MKD 299MKD
  /30 дена
  Lyca Midi
  • 100 200Национални минути
  • 50 200Национални СМС
  • 2 GB 6 GBНационален Интернет
 •  
  749 ден 384ден
  /30 дена
  Lyca Maxi
  • НеограничениНационални минути
  • НеограничениНационални СМС
  • 3 GB 8 GBНационален Интернет
 • 449 ден 249ден
  /30 дена
  Data XL
  • 3 GB 7 GBНационален Интернет
Плаќај колку што користиш – национална тарифа:

Lyca Plus
Фиксна телефонија во Македонија
1.9MKD /мин
Мобилна телефонија во Македонија
1.9MKD Lycamobile/мин
1.9MKD Друг мобилен/мин
СМС во Македонија
2.9MKD Lycamobile/СМС
2.9MKD Друг мобилен/СМС
Интернет
2.9MKD 0.79MKD /МБ

Трошоци за воспоставување повик 3.9MKD

Ако сте нов припејд корисник , оваа тарифна опција автоматски ќе го прими првиот повик. Секое надополнување со најмалку 100 ден. има валидност 30 дена.

и Бесплатни Повици Од Lyca Кон Lyca Броеви со секое надополнување.

Lyca Standard

Фиксна телефонија во Македонија
5.9MKD /мин
Мобилна телефонија во Македонија
5.9MKD* Lycamobile/мин
5.9MKD Друг мобилен/мин
СМС во Македонија
5.9MKD Lycamobile/СМС
5.9MKD Друг мобилен/СМС
Интернет
0.99MKD /МБ
Трошоци за воспоставување повик 2.9MKD
Ако не надополнувате автомтски тарифата ќе биде сменета во Стандардна
 
Lycamobile специјална понуда тарифи за попуст Дознајте повеќе
 

Live Broadcast - Live Audio Broadcast of PSL T20

Please fill in the form below to get your FREE live stream  
PSL Banner

* This is a mandatory field

New User:

Returning user: