• port
  Префрли се на Lycamobile денеска
  и добиј 336 ден бесплатен кредит!

 

Префрли се денеска и добиј 336 ден бесплатен кредит

Lycamobile знае колку е битно за вас да си го заджите вашиот постоечки број а да ја промените мрежата. Поради тоа ние не само што нема да ви наплатиме за вашиот трансвер туку дополнително ќе ве наградиме со 336 денри кредит. Едноставно потполни ја формата достави ја на вашиот локален продавач и потоа чекајте потврда преку СМС порака. Формите за пополнување можат да бидат симнати овде или да ги побарате од вашиот локален продавач.
 
Зошто да се префрлите на Lycamobile?

 • Високо квалитетна мрежа
 • Ефтини повици
 • Повеќејазичен ксервис за корисници
 • Бесплатна говорна пошта
 • Без кодови за пристап
 • Онлајн пристап
 • Моѓжност за трансфер на вашиот посточки број
Switch to Lycamobile today!


 • Приклучи се на 30 милиони кои имаат
 • 336 денари кредит
 • Бесплатни Lycamobile кон Lycamobile повици
 • Лесно да се префрлите уште денеска
 • Лесно да направите трансфер на вашиот број
How to switch to Lycamobile:
Switching to Lycamobile has never been easier.
 
 Нарачајте ја вашата СИМ картичка онлајн или добијте бесплатно од нашите продавачи.
 
 Симнете го формуларот тука или побарајте од вашиот продавач.
 
 Потполни го формуларот и доставете го кај вашиоѕ локален продавач.

Чекајте за потврда преку СМС порака. (Вашиот постоечки мобилен број ќе биде префрлен на вашата Lycamobile картичка во рок од два работни дена)

Откако вашиот број успешно е префрлен ќе добиете БЕСПЛАТЕН кредит во вредност од 336 денари.

Важно: Lycamobile има мрежни уредувања со повеќето Македонски оператори. Ако имае проблеми со пополнување на формуларот јавете се во контакт центарот на број 079 12 12.

 

Нов корисник на Lycamobile? Нарачај Беплано Сим Картичка
Веќе регистриран корисник?

 

Live Broadcast - Live Audio Broadcast of PSL T20

Please fill in the form below to get your FREE live stream  
PSL Banner

* This is a mandatory field

New User:

Returning user: