Ukraine

НЕОГРАНИЧЕНИ БЕСПЛАТНИ повици кон Lycamobile броеви во Украина со секое

дополнување на сметката
FREE calls & SMS from Lycamobile to Lycamobile

Правила и услови:
Понудата за неограничени бесплатни повици важи само за Lycamobile броеви. За да ја добиете понудата, потребно е само да надополните. Понудата важи само за календарскиот месец во кој е извршено дополнувањето. Доколку не надополните промотивната понуда нема да важи. Потребно е минимално дополнување на сметка и промоцијата важи до 31/05/2020 година

Нов корисник на Lycamobile? Нарачај бесплатна СИМ картичка
Дали сте регистрирани во Lycamobile?

 

Please fill in the form below to get your FREE live stream  
PSL Banner

* This is a mandatory field

New User:

Returning user: