картичка
Лични и детали за адреса
 
Потврдување
 

1 Изберете број на СИМови и тип на СИМ Уреди

Ве молиме изберете тип на Сим картичка што ви е потребна со кликнување на една од сликите подолу.
Додади друга СИМ