Пристапете на интернет преку Вашиот телефон и сурфајте,купувајте,праќајте е - пошта,симнувајте игри,музика рингтонови и др.
Како да активирате?
 
Мобилен интернет
Ве молиме јавете се во центарот за грижа на корисници, за активација на мобилен интернет - кликнете тука за контакт информации
 
Поставки за мобилен интернет.
Откако ќе ја активирате Вашата СИМ,изберете го Вашиот мобилен за да добите инструкции за поставки на интернет

Популарни мобилни
За други мобилни поставки,кликнете тука или лизгајте подолу
Интернет поставки за Вашиот
HTC
Интернет поставки за Вашиот
Samsung
Интернет поставки за Вашиот
iPhone
 

 

Изберете го производителот на вашиот телефонски апарат
Изберете го вашиот Модел
Please fill in the form below to get your FREE live stream  
PSL Banner

* This is a mandatory field

New User:

Returning user: