Conversion Page

Lyca Mega

Lyca Mega

Жешка понуда! 399 ДЕН./8GB Интернет за 6 месеци

639 ДЕН.

399 ДЕН.

30 дена Само за Нови Корисници

Неограничени Национални Повици кон сите мрежи

Неограничени Национални СМС кон сите мрежи

16GB 8GB Национален Интернет

Неограничени Национални Lyca кон Lyca Повици

Неограничени Национални Lyca кон Lyca СМС

Роаминг за земји од Западен Балкан

Споделување Интернет

Цената со попуст важи само за Нови* Корисници. Автоматската обнова мора да биде овозможена за да се користи оваа понуда.
Нови Корисници*: Добиваат 399ДЕН./8GB за првите 6 месеци, потоа односот цена/национален интернет ќе биде 699 ДЕН./16GB.
Постоечки Корисници: Можат да го активираат овој пакет за 699ДЕН./16GB.

Овој пакет вклучува 2.50GB интернет во роаминг од земјите од Западен Балкан, по чие искористување се применува цена од 5.9 ден./МВ

Понудата важи од 08.04.2021

Добијте Неограничени БЕСПЛАТНИ повици кон Lycamobile броеви во Европа/САД/Австралија/Јужна Африка/Тунис/Украина и Русија со активација на овој пакет. Сите неискористени БЕСПЛАТНИ минути ќе истечат 30 дена од датумот на активација. Понудата може да биде изменета. Понудата важи од 04/10/2021.

Постојни клиенти: Повикај *139*51025# и следи ги инструкциите на екранот или испрати порака со содржина 51025 на бројот 3535

Услуги на Lyca Групацијата