Добиј 10% Екстра кредит!
Кога надополнуваш преку Lycamobile.mk
Надополнување Екстра кредит (Lycamobile.mk)  
100 ден. 10 ден. Надополни сега
200 ден. 20 ден. Надополни сега
300 ден. 30 ден. Надополни сега
500 ден. 50 ден. Надополни сега
1000 ден. 100 ден. Надополни сега

Правила и услови:

Кога надополнувате преку Lycamobile.mk ,користејќи кредитна или дебитна картица,ќе добиете 10% Екстра кредит од сумата за која надополнувате со важност до 30 дена.

Нов корисник на Lycamobile? Нарачај бесплатна СИМ картичка
Дали сте регистрирани во Lycamobile?

Live Broadcast - Live Audio Broadcast of PSL T20

Please fill in the form below to get your FREE live stream  
PSL Banner

* This is a mandatory field

New User:

Returning user: