*Австрија, Белгија, Данска, Франција, Германија, Ирска, Италија, Холандија, Норвешка, Полска, Португалија, Романија, Шпанија, Шведска, Швајцарија, Велика Британија

 

Правила и одредби:

Неограничени БЕСПЛАТНИ повици кон Lycamobile во Европа, САД, Австралија Јужна Африка, Тунис и Украина со секое надополнување валидно до 31/05/2020. Сите неискористени БЕСПЛАТНИ минути ќе истечат на 31/05/2020. Понудата може да биде продолжена. За промени на понудата ќе има известување на веб страната. По БЕСПЛАТНИТЕ минути, повиците ќе бидат наплатени по стандардни цени за повици кон мобилни броеви.

Нов корисник на Lycamobile? Нарачај бесплатна СИМ картичка
Дали сте регистрирани во Lycamobile?

 

Live Broadcast - Live Audio Broadcast of PSL T20

Please fill in the form below to get your FREE live stream  
PSL Banner

* This is a mandatory field

New User:

Returning user: