Conversion Page

Бесплатни разговори кон Јужна Африка

НЕОГРАНИЧЕНИ БЕСПЛАТНИ

повици кон Lycamobile броеви во Јужна Африка со секое

надополнување

Надополни сега
Правила и услови:

Понудата за неограничени бесплатни повици важи само за Lycamobile броеви. За да ја добиете понудата, потребно е само да надополните. Понудата важи само за календарскиот месец во кој е извршено дополнувањето. Доколку не надополните промотивната понуда нема да важи. Потребно е минимално дополнување на сметка и промоцијата важи до 30/09/2021 година

Услуги на Lyca Групацијата

Достапно во

Е-адреса* Најава За да добиете важни информации, специјални понуди и повеќе