Плаќај колку што користиш – национална тарифа

 

Фиксна телефонија во Македонија
5.9MKD /мин
Мобилна телефонија во Македонија
5.9MKD* Lycamobile/мин
5.9MKD Друг мобилен/мин
СМС во Македонија
5.9MKD Lycamobile/СМС
5.9MKD Друг мобилен/СМС
Интернет
0.99MKD /МБ
Трошоци за воспоставување повик 2.9MKD
Ако не надополнувате автоматски тарифата ќе биде сменета во стандардна
 
Lycamobile специјална понуда тарифи за попуст Дознајте повеќе
 

Live Broadcast - Live Audio Broadcast of PSL T20

Please fill in the form below to get your FREE live stream  
PSL Banner

* This is a mandatory field

New User:

Returning user: