Како функционира
Заработи 100 ден кредит за телефон* за секој квалификувано препорачување. Тоа е лесно со нашата програма за препорачување на пријател.
Донесете ги вашите пријатели и семејство во било која од 17-те земји на Lycamobile. Откако вашиот пријател ќе нарача и ја надополни неговата нова SIM картичка, вие ќе добиете 100 ден
 

Логирај се на Мојот Lycamobile

Кога ќе кликнете на табот "препорачај пријател", изберете ја земјата во која живее вашиот пријател и внесете ја имејл адресата на вашиот пријател.
 

Вашиот пријател ќе добие имејл

Вашиот пријател ќе добие имејл покана со линк да може да нарача SIM картичка директно. Потсетете ги да го спомнат вашиот мобилен број на страница за порачување на SIM картичка.
 

Вие добивате 100 ден кредит

Вие ќе добиете 100 ден кредит директно на вашиот телефон во рок од 24 часа откако вашиот пријател успешно ја надополни неговата сметка


Нови во Lycamobile? Земете го вашиот бесплатен СИМ денес
Веќе сте регистрирани со Lycamobile?

 

Live Broadcast - Live Audio Broadcast of PSL T20

Please fill in the form below to get your FREE live stream  
PSL Banner

* This is a mandatory field

New User:

Returning user: