• Reviews
    66
    99

Коментари на корисниците на Lycamobile

Коментар:"… добра мрежна покриеност и евтини интернационални повици."Мислења на корисници ширум светот
"Премногу евтини цени и одлична мрежна покриеност. Неверојатно!" stars Арон Родригез, Баракалдо, Шпанија
stars
"Не плаќам речиси ништо, а можам да зборувам со целиот свет. Ви благодарам Lycamobile што сте присутни и во Полска." stars Јануж Балтазар Зиајка, Варшава, Полска
stars
"Благодарност до Lycamobile UK за доставата на бесплатни СИМ картички... Тоа е грижа за корисници." stars Фемифактор, Лондон, Велика Британија
stars
“Одлична мрежа, благодарност до Lycamobile. Можам да бидам во контакт со мојот сопруг бидејќи тој постојано патува за Шведска.” stars Дариа З., Полска
stars
"Откако купив Lycamobile СИМ картичка имав проблем да го активирам интернетот. Поради тоа одлучив да го контактирам Сервисот за грижа за корисници на Lycamobile преку Фејсбук. Тоа беше апсолутно најдобрата одлука. Лицето од Центарот за грижа за корисници со многу трпение ме водеше низ процесот за да ги решиме техничките проблеми што ги имав и да ги исправиме грешките што ги направив. Господа, завршивте одлична работа, Ви благодарам многу. Дефинитивно ги препорачувам Lycamobile :) " stars Роберт Себастијан Грејфтстетер, Германија
stars
"Многу добра мрежа... Имам СИМ картичка веќе две години и користам многу специјални понуди. Многу сум среќна бидејќи има добра мрежна покриеност и евтини интернационални разговори." stars Анита Цисевска, Полска
stars
"Многу пријателска мрежа. Евтини повици. Интересни понуди. Ги препорачувам на ситe." stars Марцена Симлат, Полска
stars
reviewers

Awards

Lycamobile isn’t just receiving plaudits from its customers however, having been showered with a range accolades from a range of international industry award groups. Its international rewards include ‘Most Successful MVNO’ at the International MVNO Industry awards and Gold Trophies for ‘Company of the Year’ and ‘Executive of the year’ for founder Allirajah Subaskaran, at the prestigious Stevie Awards. What’s more, at the national level Lycamobile was heralded as the ‘Best International Telecom Business’ in the Netherlands at the National Business Success Awards and ‘Power Business of the Year’ in a review from the English Asian Business Awards.
awards

To read more about what people are saying about us click here
 
Нов корисник на Lycamobile? Нарачај Беплано Сим Картичка
Дали сте регистрирани во Lycamobile?

 

Live Broadcast - Live Audio Broadcast of PSL T20

Please fill in the form below to get your FREE live stream  
PSL Banner

* This is a mandatory field

New User:

Returning user: