Lycamobile
Македонија
Регистрирајте го вашиот SIM 1210
Контактирајте ја Службата за корисници од Lycamobile (079)1212
Ако имате било какви прашања или би сакале да знаете повеќе за Lycamobile ве молиме не двоумете се да стапите во контакт со нас. Лајкамобјал има повеќе јазичен тим кој работи од 8:00 до 18:00 часот од понеделник до сабота.
Да се поврзеш со Грижа за корисници:
  • Јавете се на 1212 од вашиот Lycamobile Исто така можете да се јавите на (079) 1212 од друг телефон.
  • Користете ја формата подолу:Пополнете ja формата подолу или испратете е-маил до cs@lycamobile.mk

 

1 За вас   Уреди
Полињата со * се задолжителни
  • пр.: 015XXXXXXXX
  • пр. yourname@company.com
  • пр. (повикувачки број)-(телефонски број), како: xxx xxx xxxx

Ако веќе сте контактирале со Центарот за грижа на корисници користејќи ги горенаведените опции, но не добивте задоволителен одговор и сакате да продолжите понатаму, Ве молиме испратете е-маил до complaints@lycamobile.mk со препраќање на првичниот е-маил или било кои електронски маилови што веќе сте ги испратиле. Алтернативно, ако испратите барање преку онлајн формата погоре, Ве молиме да го проследите секој одговор што го добивте.


Ние настојуваме да ја решиме вашата жалба што е можно поскоро и ќе ве информираме за тоа кога и како ќе доставиме предлог за решение. Ние го даваме својот максимум да ги решиме сите жалби во рок од 5 работни дена (исклучувајќи викенди и празници).

Live Broadcast - Live Audio Broadcast of PSL T20

Please fill in the form below to get your FREE live stream  
PSL Banner

* This is a mandatory field

New User:

Returning user: