Conversion Page

Контактирајте нè

contact-us

Lyca Mobile
Македонија
customer_care
Регистрирајте ја Вашата СИМ картичка
079 1210
Контактирајте ја Службата за грижа за корисници на Lyca Mobile (079)1212

Доколку имате било какви прашања или би сакале да знаете повеќе за Lyca Mobile, Ве молиме не двоумете се да стапите во контакт со нас. Lyca Mobile има повеќејазичен тим кој работи од 9:00 до 18:00 часот, oд понеделник до сабота.

За да се поврзете со Службата за грижа за корисници :

Повикајте 1212 од вашиот Lyca Mobile број или повикајте 079 1212 од други мрежи

Пополнете ja формата подолу или испратете е-маил до cs@lycamobile.mk

+389

Ако веќе сте контактирале со Центарот за грижа на корисници користејќи ги горенаведените опции, но не добивте задоволителен одговор и сакате да продолжите понатаму, Ве молиме испратете е-маил до complaints@lycamobile.mk со препраќање на првичниот е-маил или било кои електронски маилови што веќе сте ги испратиле. Алтернативно, ако испратите барање преку онлајн формата погоре, Ве молиме да го проследите секој одговор што го добивте.

Ние настојуваме да ја решиме вашата жалба што е можно поскоро и ќе ве информираме за тоа кога и како ќе доставиме предлог за решение. Ние го даваме својот максимум да ги решиме сите жалби во рок од 5 работни дена (исклучувајќи викенди и празници).

Услуги на Lyca Групацијата