Conversion Page

Поставки за мобилен интернет

Поставки за мобилен интернет

Пристапете на интернет преку Вашиот мобилен телефонски уред и сурфајте, купувајте, праќајте е - пошта, симнувајте игри, музика, ринг-тонови и др.


Како да активирате?

  • Поставки за мобилен интернет.
  • Откако ќе ја активирате Вашата СИМ картичка, изберете го Вашиот мобилен телефонски уред за да добите инструкции за поставки на интернет.
  • Популарни модели на мобилни телефонски уреди
  • За интернет поставки за популарни модели на мобилни телефонски уреди, следете ги чекорите во табелите подолу.

Популарни мобилни

За други мобилни поставки, кликнете тука или лизгајте подолу

Популарни мобилни

Услуги на Lyca Групацијата

Достапно во

Е-адреса* Најава За да добиете важни информации, специјални понуди и повеќе