Conversion Page

Пренесување на Вашиот постоечки мобилен број

Префрлeте се денеска и добијте 336 денари БЕСПЛАТЕН кредит!

Lyca Mobile знае колку е важно да го задржите Вашиот постоечки мобилен број кога ја менувате мобилната мрежа. Поради тоа, ние не само што нема да ви наплатиме за пренесувањето на постоечкиот мобилен број, туку дополнително ќе Ве наградиме со 336 денари кредит, доколку го направите тоа. Едноставено пополнете ја онлајн формата и направете верфикација со OTP (едкократен код) преку СМС. Следте ги наведените инструкции и откако ќе ги поднесете сите барани детали во целост, ќе добиете потврда дека Вашето барање е регистрирано преку СМС и Е-маил.

Очекувајте потврда преку СМС порака (Вашиот постоечки мобилен број ќе биде префрлен на Вашата Lyca Mobile СИМ картичка најдоцна во рок од 2 работни денови). Откако Вашиот број успешно е пренесен ќе добиете БЕСПЛАТЕН кредит во вредност од 336 денари!

Адреса* *
+389
+389
+389

Префрлете се на Lyca Mobile уште денес!

Придружете се на 16 милиони кои имаат
336 денари БЕСПЛАТЕН кредит
Бесплатни Lyca кон Lyca повици
ЛЕСНО префрлање уште денес
4G мрежа и одлични понуди

Како да се префрлите на Lyca Mobile:


Префрлањето во Lyca Mobile никогаш не било полесно.

1.Нарачајте ја бесплатно Вашата СИМ картичка онлајн или добијте ја бесплатно во нашите продажни места.

2. Пополнете ги Вашите детали во онлајн формата, вклучувајќи го Вашиот мобилен број кој сакате да го пренесете и новиот привремен Lyca Mobile број, а потоа верификувајте го барањето.

3.Чекајте за потврда преку СМС порака и Е-маил (Вашиот постоечки мобилен број ќе биде пренесен на Вашата Lyca Mobile СИМ картичка најдоцна во рок од 2 работни денови).

Ве молиме имајте во предвид дека: Lycamobile има воспоставена соработка за пренесување на броеви со повеќето македонски мобилни мрежни даватели на услуги. Доколку имате проблеми со пополнување на онлајн формата, повикајте ја нашата служба за грижа на корисници на 079 12 12 за повеќе информации.

Услуги на Lyca Групацијата