Регистрација

Инструкции:

1. Ставете ја вашата СИМ картичка во отклучен уред.
2. Бирајте *132# за да го пронајдете својот нов Lycamobile број што ќе го користите за формуларот за регистрација подолу.
3. Искористете ги информациите лоцирани на СИМ пакувањето за да ги најдете ICCID и PUK броевите кои што се отпечатени на држачот на СИМ картичката.
4. Забелешка: Пристапот до мобилен интернет треба да биде оневозможен пред активирањето.
5. Личните податоци што ги користите за да ја регистрирате вашата СИМ картичка мора да соодветствуваат со информациите од Вашиот документ за идентификација.
6. Осигурете се дека СИМ картичката е вметната во Вашиот уред за да го добиете TAN бројот за да ја валидирате СИМ картичката и да ја завршите регистрацијата.
7. Доколку сте странски државјанин, тогаш контактирајте со нашата служба за грижа со корисници или обратете се кај наш локален продажен агент за да да ја завршите регистрацијата.

Регистрација на Lycamobile број

Формулар за приватни корисници Формулар за деловни корисници
+389

Лични податоци

Внесете го OTP кодот
Адреса*
 Да  Не

Детали за промоции

Lycamobile на своите корисници периодично им испраќа ажурирања, понуди и промоции.
Ве молиме, посочете дали сакате Lycamobile да Ве контактира за оваа намена со избирање на една од опциите подолу:

 Да, би сакал/а да бидам контактиран/а за ажурирања, понуди и промоции.
  Не, не сакам да бидам известуван/а за новостите, понудите и промоциите

Други производи од Lycamobile: Дали сакате да бидете контактирани за други производи и услуги на Lycamobile?

Услуги на Lyca Групацијата

Достапно во

Е-адреса* Најава За да добиете важни информации, специјални понуди и повеќе