Приватност

+389

Lycamobile на своите корисници периодично им испраќа ажурирања, понуди и промоции.
Ве молиме, посочете дали сакате Lycamobile да Ве контактира за оваа намена со избирање на една од опциите подолу:

 Да, би сакал/а да бидам контактиран/а за ажурирања, понуди и промоции.
  Не, не сакам да бидам известуван/а за новостите, понудите и промоциите

Други производи од Lycamobile: Дали сакате да бидете контактирани за други производи и услуги на Lycamobile?

Услуги на Lyca Групацијата

Достапно во

Е-адреса* Најава За да добиете важни информации, специјални понуди и повеќе