Conversion Page

Lyca Mega

Lyca Mega

30 дена и долг рок

Неограничени Национални Повици кон сите мрежи

Неограничени Национални СМС кон сите мрежи

22GB Национален Интернет

Неограничени Национални Lyca кон Lyca Повици

Неограничени Национални Lyca кон Lyca СМС

Роаминг за земји од Западен Балкан

Споделување Интернет

Изберете го времетраeњето на пакетот

30 дена
ЗАШТЕДЕТЕ 100 ДЕН
499 ДЕН. 399 ДЕН.
3 месеци
ЗАШТЕДЕТЕ 400 ДЕН
1500 ДЕН. 1100 ДЕН.
6 месеци
ЗАШТЕДЕТЕ 850 ДЕН
3000 ДЕН. 2150 ДЕН.
12 месеци
ЗАШТЕДЕТЕ 2000 ДЕН
6000 ДЕН. 4000 ДЕН.

Онлајн цената со попуст од 399 ДЕН./30 дена е само за Нови корисници кои нарачуваат СИМ + пакет. За да се добие оваа понуда автоматската обнова треба да биде овозможена. Корисникот може да ја активира понудата 2 пати во рок од 30 дена.

Корисникот може да активира еден пакет на подолг рок или дополнително уште еден пакет на подолг рок  но максималниот број на резервирани месеци да биде 12.

Пакетите за 3/6/12 месеци се достапни само за купување онлајн за Нови/Постоечки Корисници. Обновувањето се случува автоматски на период од секои 30 дена.

Цената на купување е за 3/6/12 месеци и се плаќа однапред онлајн. После иницијалниот период на попуст, цената повторно изнесува 499 ДЕН./30 дена, при што треба да имате доволно кредит за обнова. Понудата важи од 09.11.2021.

Овој пакет вклучува 2.5 GB интернет во роаминг во земјите од Западен Балкан, по чие искористување се применува цена од 5.9 ден./МВ.

“Со активација на овој пакет добивате и Неограничени БЕСПЛАТНИ повици кон Lyca Mobile броеви во Европа/САД/Австралија/Јужна Африка/Тунис. Сите неискористени БЕСПЛАТНИ минути ќе истечат 30 дена од датумот на активација на пакетот. Понудата е предмет на измени. Понудата важи од 04.10.2021.“

Постоечки корисници / Нови корисници: Повикај *139*51025# и следи ги инструкциите на екранот или испрати порака со содржина 51025 на бројот 3535

Услуги на Lyca Групацијата