Conversion Page

Lyca Mega S

Lyca Mega S

30 дена и долг рок

Неограничени Национални Повици кон сите мрежи

Неограничени Национални СМС кон сите мрежи

12GB Национален Интернет

Неограничени Lycamobile Повици

Роаминг за земји од Западен Балкан

Споделување Интернет

Изберете го времетраeњето на пакетот

30 дена
ЗАШТЕДЕТЕ 100 ДЕН
399 ДЕН. 299 ДЕН.
3 месеци
ЗАШТЕДЕТЕ 297 ДЕН
1197 ДЕН. 900 ДЕН.
6 месеци
ЗАШТЕДЕТЕ 694 ДЕН
2394 ДЕН. 1700 ДЕН.
12 месеци
ЗАШТЕДЕТЕ 1538 ДЕН
4788 ДЕН. 3250 ДЕН.

Онлајн цената со попуст од 299 ДЕН./30 дена е само за Нови корисници кои нарачуваат СИМ + пакет. За да се добие оваа понуда автоматската обнова треба да биде овозможена. Корисникот може да ја активира понудата 2 пати во рок од 30 дена. Корисникот може да активира еден пакет на подолг рок или дополнително уште еден пакет на подолг рок  но максималниот број на резервирани месеци да биде 12. Пакетите за 3/6/12 месеци се достапни само за купување онлајн за Нови/Постоечки Корисници. Обновувањето се случува автоматски на период од секои 30 дена. Цената на купување е за 3/6/12 месеци и се плаќа однапред онлајн. После иницијалниот период на попуст, цената повторно изнесува 399 ДЕН./30 дена, при што треба да имате доволно кредит за обнова. Понудата важи од 08.11.2021. Овој пакет вклучува 2.00GB интернет во роаминг во земјите од Западен Балкан, по чие искористување се применува цена од 5.9 ден./МВ. “Со активација на овој пакет добивате и Неограничени БЕСПЛАТНИ повици кон Lyca Mobile броеви во Европа/САД/Австралија/Јужна Африка/Тунис . Сите неискористени БЕСПЛАТНИ минути ќе истечат 30 дена од датумот на активација на пакетот. Понудата е предмет на измени. Понудата важи од 04.10.2021.“

Пакетите за 3/6/12 месеци се достапни само за купување онлајн за Нови/Постоечки Корисници. Обновувањето се случува автоматски на период од секои 30 дена.

Цената на купување е за 3/6/12 месеци и се плаќа однапред онлајн. После иницијалниот период на попуст, цената повторно изнесува 399 ДЕН./30 дена, при што треба да имате доволно кредит за обнова. Понудата важи од 09.11.2021.

Овој пакет вклучува 2.00GB интернет во роаминг во земјите од Западен Балкан, по чие искористување се применува цена од 5.9 ден./МВ.

Со активација на овој пакет добивате и Неограничени БЕСПЛАТНИ повици кон Lyca Mobile броеви во Европа/САД/Австралија/Јужна Африка/Тунис . Сите неискористени БЕСПЛАТНИ минути ќе истечат 30 дена од датумот на активација на пакетот. Понудата е предмет на измени. Понудата важи од 04.10.2021.

Постојни клиенти: Повикај *139*1026# и следи ги инструкциите на екранот или испрати порака со содржина 1026 на бројот 3535

Услуги на Lyca Групацијата