Conversion Page

Super 200

Super 200

30 дена и долг рок

Неограничени Национални Минути кон сите мрежи

Неограничени Национални СМС кон сите мрежи

5 GB Национален Интернет

Роаминг за земји од Западен Балкан

Споделување Интернет

Изберете го времетраeњето на пакетот

30 дена
ЗАШТЕДЕТЕ 100 ДЕН
200 ДЕН. 100 ДЕН.
3 месеци
ЗАШТЕДЕТЕ 150 ДЕН
600 ДЕН. 450 ДЕН.
6 месеци
ЗАШТЕДЕТЕ 350 ДЕН
1200 ДЕН. 850 ДЕН.
12 месеци
ЗАШТЕДЕТЕ 800 ДЕН
2400 ДЕН. 1600 ДЕН.

Онлајн цената со попуст од 100 ДЕН./30 дена е само за Нови корисници кои нарачуваат СИМ + пакет. За да се добие оваа понуда автоматската обнова треба да биде овозможена. Корисникот може да ја активира понудата 2 пати во рок од 30 дена.

Нови/Постоечки Корисници може да го користат кодот подолу за да го активираат пакетот од 30 дена.

Корисникот може да активира еден пакет на подолг рок или дополнително уште еден пакет на подолг рок  но максималниот број на резервирани месеци да биде 12.

Пакетите за 3/6/12 месеци се достапни само за купување онлајн за Нови/Постоечки Корисници. Обновувањето се случува автоматски на период од секои 30 дена. Корисниците кои активираат нова СИМ картичка со овој пакет ќе добијат 5GB интернет како бонус за добредојде за првиот месец.

Цената на купување е за 3/6/12 месеци и се плаќа однапред онлајн. После иницијалниот период на попуст, цената повторно изнесува 200 ДЕН./30 дена, при што треба да имате доволно кредит за обнова. Понудата важи од 08.11.2021.

Овој пакет вклучува 1.00GB интернет во роаминг во земјите од Западен Балкан, по чие искористување се применува цена од 5.9 ден./МВ.

“Со активација на овој пакет добивате и Неограничени БЕСПЛАТНИ повици кон Lyca Mobile броеви во Европа/САД/Австралија/Јужна Африка/Тунис. Сите неискористени БЕСПЛАТНИ минути ќе истечат 30 дена од датумот на активација на пакетот. Понудата е предмет на измени. Понудата важи од 04.10.2021.“

Постоечки корисници / Нови корисници: Повикај *139*5200# и следи ги инструкциите на екранот или испрати порака со содржина 5200 на бројот 3535

Услуги на Lyca Групацијата