Conversion Page

Lyca Max

Lyca Max

Жешка понуда

499 ДЕН.

30 дена

Неограничени Национални Повици кон сите мрежи

Неограничени Национални СМС кон сите мрежи

30GB (1GB на ден)

Неограничени Lyca кон Lyca Повици

Неограничени Lyca кон Lyca СМС

Роаминг за земји од Западен Балкан

Споделување Интернет

Цена 499 ДЕН.: Пакетот е ограничен на 1GB на ден за 30 денови.
За дополнителен интернет Корисникот може да купи некој од Bolt-On интернет пакетите.

Понудата важи од 08.04.2021

Нови Корисници/Постоечки корисници: За активација од телефонски уред повикајте *139*1040# и следете ги инструкциите на екранот или испратете СМС порака со содржина 1040 на бројот 3535. За да купите онлјан кликнете на КУПЕТЕ СЕГА.

Овој пакет вклучува 2.00GB интернет во роаминг од земјите од Западен Балкан, по чие искористување се применува цена од 5.9 ден./МВ

*Нови корисници: се дефинирани како корисници кои го активираат овој пакет за првпат.

Добијте Неограничени БЕСПЛАТНИ повици кон Lycamobile броеви во Европа/САД/Австралија/Јужна Африка/Тунис/Украина и Русија со активација на овој пакет. Сите неискористени БЕСПЛАТНИ минути ќе истечат 30 дена од датумот на активација. Понудата може да биде изменета. Понудата важи од 04/10/2021.

Постоечки корисници / Нови корисници: Повикај *139*1040# и следи ги инструкциите на екранот или испрати порака со содржина 1040 на бројот 3535

Услуги на Lyca Групацијата