Conversion Page

Препорачај на пријател

Како функционира:

Заработи 100 ден кредит за телефон* за секој квалификувано препорачување. Тоа е лесно со нашата програма за препорачување на пријател.

Донесете ги вашите пријатели и семејство во било која од 17-те земји на Lyca Mobile. Откако вашиот пријател ќе нарача и ја надополни неговата нова SIM картичка, вие ќе добиете 100 ден.

Логирај се на Мојот Lyca Mobile

Кога ќе кликнете на табот "препорачај пријател", изберете ја земјата во која живее вашиот пријател и внесете ја имејл адресата на вашиот пријател.

Вашиот пријател ќе добие имејл

Вашиот пријател ќе добие имејл покана со линк да може да нарача SIM картичка директно. Потсетете ги да го спомнат вашиот мобилен број на страница за порачување на SIM картичка.

Вие добивате 100 ден кредит

You will receive 100 MKD credit directly to your phone within 24 hours after your friend successfully tops up their account.

 Ги прочитав и се согласувам со Условите на употреба 

Услуги на Lyca Групацијата