Conversion Page

Неограничени бесплатни повици кон Lycamobile броеви во светот

Правила и одредби

Неограничени БЕСПЛАТНИ повици кон Lycamobile броеви во Европа/САД/Австралија/Јужна Африка/Тунис/Украина и Русија со секое НАДОПОЛНУВАЊЕ или активација на пакет. Сите неискористени БЕСПЛАТНИ минути ќе истечат 30 дена од датумот на активација. Понудата може да биде изменета и ажурирана на веб страната. Понудата важи од 01/10/2021.

Услуги на Lyca Групацијата

Достапно во

Е-адреса* Најава За да добиете важни информации, специјални понуди и повеќе